KVALITET I PERFORMANSE ZA PRAVU CENU

Vision 4 Logistics d.o.o. nudi rešenja za celokupni lanac snabdevanja. Mi kombinujemo interkontinentalni Pomorski, Drumski, Železnički i Avio prevoz sa sveobuhvatnim logističkim uslugama. Raspon logističkih usluga može varirati od jednostavnog transporta ili skladištenja do složenih operacija.

Pružamo globalno integrisana rešenja ‘od vrata do vrata’ koja su prilagođena lancu snabdevanja naših klijenata sa posebnom posvećenošću specifičnim zahtevima industrije.

Pomorski Transport

Organizacija punih (FCL) i zbirnih (LCL) kontejnerskih isporuka za sve vrste robe uključujući i terete koji zahtevaju posebne uslove pri transportu. Mogućnost bukiranja brodskog prostora za terete u rasutom stanju i vangabaritne terete.

Drumski Transport

Prevoz robe u međunarodnom i domaćem transportu punih (FTL) i zbirnih (LTL) kamionskih pošiljki, kao i kamionski prevoz kontejnera do i od najzastupljenijih luka u regionu i šire.

Železnički transport

Organizacija transporta kontejnera železnicom, kao i mogućnost zakupa vagona za specijalne vrste tereta u saradnji sa vodećim regionalnim operaterima.

Avio Transport

Pružanje potpune i pouzdane usluge prevoza avio pošiljki širom sveta, u saradnji sa specijalizovanom mrežom agenata.

Osiguranje Robe u Transportu

Veoma važna karika u lancu snabdevanja i jedini način prevencije od štete koju mogu da prouzrokuju transportni rizici – „All Risk Osiguranje“.

Skladištenje i Carinsko Posredovanje

U cilju pružanja logističkih rešenja „od vrata do vrata“, možemo ponuditi usluge skladištenja robe i carinskog posredovanja.

Selidbe

Organizacija lokalnih i medjunarodnih selidbi, sa visoko obučenim osobljem, za privatne i poslovne klijente.
Kroz mrežu pouzdanih agenata širom sveta, organizujemo selidbe na nivou usluge ‘’vrata do vrata’’.

Za više informacija o logističkim rešenjima...