O NAMA

Ne vidimo sebe kao kompaniju koja prati trendove, već kao kompaniju koja se zalaže za saradnju sa našim klijentima na postavljanju tržišnih trendova.

Zahvaljujući našem iskusnom i stručnom timu, posvećeni izvrsnosti, pouzdanosti i kvalitetu naših usluga, preduzimamo čvrste korake u smelim idejama. Kontinuirano unapređenje naših usluga prilagođeno je slušanju potreba naših klijenata i posvećenosti etičkoj, odgovornoj i profesionalnoj poslovnoj praksi.

All modes2
Isporuke
Broj Klijenata
Broj Pokrivenih Zemalja
Prihod € (u hiljadama)
Pomorski Transport

Organizacija punih (FCL) i zbirnih (LCL) kontejnerskih isporuka za sve vrste robe uključujući i terete koji zahtevaju posebne uslove pri transportu. Mogućnost bukiranja brodskog prostora za terete u rasutom stanju i vangabaritne terete.

Drumski Transport

Prevoz robe u međunarodnom i domaćem transportu punih (FTL) i zbirnih (LTL) kamionskih pošiljki, kao i kamionski prevoz kontejnera do i od najzastupljenijih luka u regionu i šire.

Železnički transport

Organizacija transporta kontejnera železnicom, kao i mogućnost zakupa vagona za specijalne vrste tereta u saradnji sa vodećim regionalnim operaterima.

Avio Transport

Pružanje potpune i pouzdane usluge prevoza avio pošiljki širom sveta, u saradnji sa specijalizovanom mrežom agenata.

Osiguranje Robe u Transportu

Veoma važna karika u lancu snabdevanja i jedini način prevencije od štete koju mogu da prouzrokuju transportni rizici – „All Risk Osiguranje“.

Skladištenje i Carinsko Posredovanje

U cilju pružanja logističkih rešenja „od vrata do vrata“, možemo ponuditi usluge skladištenja robe i carinskog posredovanja.

Selidbe

Organizacija lokalnih i medjunarodnih selidbi, sa visoko obučenim osobljem, za privatne i poslovne klijente.
Kroz mrežu pouzdanih agenata širom sveta, organizujemo selidbe na nivou usluge ‘’vrata do vrata’’.

IMATE PITANJA?

Ne vidimo sebe kao kompaniju koja prati trendove, već kao kompaniju koja se zalaže za saradnju sa našim klijentima na postavljanju tržišnih trendova.

ZAHTEVAJ VIŠE!

Planirajmo zajedno.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja. Ne oklevajte da nas kontaktirate.

Pomorski
Transport
Drumski
Transport
Železnički
Transport
Avio
Transport

Pošaljite upit